"Man! I Feel Like A Woman!" Let's go girls!

🖤

Olen aina tykännyt blogi-haasteista ja se näkyy myös täällä mun blogissa! 🙈🤣 Törmäsin puoli vahingossa tälläiseen naistenpäivän haasteeseen, ja vaikka se naistenpäivä virallisesti menikin jo, niin ajattelin silti täräyttää hiukan girlpoweria pääsiäisen kunniaksi. 
 
Kenen mukaan sinut on nimetty?
Etunimeni valikoitui sillä perusteella että äitini vain yksinkertaisesti piti siitä eniten. Ristiäisieni jälkeen äidin isän äiti kertoi hänellä olleen Hanna niminen sisko, joka menehtyi 3-vuotiaana kurkkumätään. Toinen nimeni on sama kuin äidilläni, Kristiina. Sen alkuperä tulee äitini äidin äidin äidiltä. 




 
Millaisia naisia ihailet ja miksi?
Vahvoja, aitoja ja rehellisiä naisia. Naisia jotka ottavat vastuun sanoistaan ja teoistaan. Sekä naisia jotka määrätietoisesti rakentavat elämäänsä. Ja sellasia naisia, jotka uskaltavat myös nauraa itselleen ja omaavat mahtavan itsetunnon.
Sinun on valittava kymmenen elossa olevaa ja tunnettua suomalaisnaista mukaasi autiolle saarelle. Ketkä lähtevät mukaasi?
Jutta Gustafsberg, Aino Rossi, Janni Hussi, Kaisa Mäkäräinen, Anna-Maija Tuokko, Michelle Murphy-Kaulanen, Satu Rasila, Saara Aalto, Minna Haapkylä ja Maria Veitola.
Millaiseksi naiseksi ystäväsi kuvailisivat sinua?
Kiltiksi, luovaksi hulluksi. Nauravaiseksi ja huumorintajuiseksi. Luotettavaksi. Ystäväni tietävät että olen herkkä, mutta samalla täysin sadasta nollaan sekunnissa tyyppi. En malta odottaa mitään

Kerro tilanteista, joissa sinut on määritelty sukupuolesi kautta?
Varmaan lähihoitaja opinnoissa monet ajatteli minun hakeutuvan äitini jalanjäljissä lastenhoidon pariin, mutta itse halusin suuntautua enenmmän ensihoitoon ja terveydenhoitoon. Lisäksi pienenä leikin paljon poikien kanssa, pihassa sitä pidettiin ehkä outona kun mieluummin leikin neppisrataa ja kuula-peliä sekä rämmin ja seikkailin metsässä kuin että olisin ollut kotona leikkimässä nukeilla.

Mitä haluaisit sanoa 20 vuotta nuoremmalle itsellesi, jos pääsisit palaamaan ajassa taaksepäin?
Voi hyvänen aika, paljonkin! Varmaan kuitenkin sen että sinä riität, et tarvitse kenenkään hyväksyntää tai sinun ei tarvitse kuunnella ja varsinkaan uskoa kaikkea negatiivista, älä anna kenenkään käyttää sinua millään tavalla hyväksesi.  Ja että tyttö hoida raha-asiasi paremmin! 🤣🤣 




Jos voisit muuttaa naisen asemaa yhteiskunnallisesti, mitä tekisit Suomessa?
Korottaisin naisvaltaisten alojen, kuten lähihoitajien ja sairaanhoitajien palkkoja. Sekä kohottaisin heidän työolosuhteita ja hoitajamitoituksia.


Minkä biisin tahtiin tahtoisit tanssia naistenpäivän discossa?

Queen - Don't stop me now 




Miten kuvailet naista, joka on mielestäsi upea?

Itsevarma. Lempeä, avarakatseinen. Rohkea, uskaltaa puhua vaikeistakin asioista ja puuttua epäkohtiin. Rakastava sekä empaattinen. Kaunis sisältä ja ulkoa.



Nimeä kolme tv-sarjaa, joita suosittelet naisnäkökulmasta?
Gilmore girls, Siskonpeti ja Greyn anatomia.
Mitkä kirjat lojuvat yöpöydälläsi juuri nyt?
Unelmahommissa - Satu Rämö ja Hanne Valtari
Unelmakarttakirja, sydän löytää tien - Sanna Wikström
Ja uusin cosmopolitan lehti
Jos voisit olla tunnin ajan historiallinen naishahmo, kuka olisit?
Marilyn Monroe
Millaisia neuvoja antaisit nuorille tytöille?
Opiskele, tutki ja lue paljon! Ole itsevarma, äläkä anna toisten kävellä ylitsesi. Unelmoi ja haaveile, uskalla rohkeasti pyrkiä kohti unelmiasi!
Twitterissä leviää #mäosaan -aihetunniste. Mitä sinä osaat?
Osaan kirjoittaa, ainakin luulen osaavani. Olen aina ollut hyvä ainekirjoituksissa, koska omaan myös todella vilkkaan mielikuvituksen.





Millaisia ominaisuuksia arvostat naisystävilläsi?
Suorapuheisuutta, luotettavuutta, huumoria ja rehellisyyttä.
Kenelle naiselle haluat lähettää terveisiä juuri nyt?
Äidilleni ja tädilleni Jaanalle ❤ 



Ihanaa pääsiäistä!! 

_____ 🖤_____

❤: 
 Hanna

Kommentit

Suositut tekstit