KOKOSKIN - tuotetestailua

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä KOKOSKINn kanssa.


Sain Kokoskin:ltä testiin muutamia tuoteita, joista olen kuullut paljon mutta en ollut vielä päässyt kokeilemaan. Esimerkiksi Mizonin collageeni seerumi sekä kulttimaineeseen noussut Son & Parkin Beauty Water.

Olen siis viimeaikoina "hurahtanut" täysin Korealaiseen kosmetiikkaan.
Syystä että, se on aivan super laadukasta, edullista ja todellakin toimivaa.
Olen huomannut isojakin muutoksia ihossani sen jälkeen kun otin korealaisen kosmetiikan osaksi kasvojen hoito rutiinia. Edelleen mulla on käytössä samat puhdistusaineet kuin ennenkin, olen vain tehostanut kasvojen hoitoa erilaisilla seerumeilla, naamioilla sekä hoitonesteillä ja voiteilla.


SON & PARK - Beauty Water

Tämä tuote on noussut oikeaan kulttimaineeseen maailmalla, koska se on niin monikäyttöinen.
Ensin minäkin mielsin tämän kasvovedeksi, mutta maybe i was wrong.. Nimensä mukaisesti tämä on kauneusvesi, enkä oikein itsekkään tiedä mihin tämän lokeroisin, koska samalla kun se on myös kasvovesi se on myös misellivesi ja hellästi kuorivatuote.

Eli tämä yksi tuote puhdistaa, kosteuttaa, kuorii ja virkistää ihoa.
Kasvovettähän voi kerrostaa kasvoille, mutta tämän tuotteen kanssa en lähtisi siihen. Koska tosiaan tuote on myös, vaikkakin hellästi, kuoriva. 

Kuitenkin tämä sopii herkällekin iholle, koska tuote puhdistaa varovasti luonnollisten ainesosien avulla. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti laventeliuutteen, ruusukuvan veden ja mm appelsiiniuutteen ansiosta. Hellä kuorinta uudistaa ihoa, proteaasi ja papaijauute poistaa hellästi kuolleet ihosuolut ja tekee myös ihosta näin pehmeämmän.


Mizon Snail Recovery Gel Cream

Geelimäinen voide on suunnattu enemmän rasvoittuvalle ja seka-iholle. Eli juuri sellaiselle iholle kuin minulla itselläni on. Olen tykännyt tuotteesta, mutta täysi kymppi tämä ei minulle kuitenkaan ollut. Iltavoiteeksi ehkä minulle turhan kevyt. Olenkin käyttänyt tätä päivällä freesaukseen iholle. Geelivoide on kevyt ja raikas käytössä. Imeytyy nopsaan, ja onkin omiaan päivän aikana käytettäväksi. Tietysti meilllä jokaisella on omanlaisensa iho, mutta ihan kuivalle iholle en lähtisi tätä suosittelemaan. 
Geelissä on vitamiineja, hyaluronihappoa, peptidejä sekä sekoitus luonnollisia uutteita. 
Ostaisin tätä kesäksi ehdottomasti!!!
Levitetään puhdistetulle iholle kasvoveden ja seerumin jälkeen. 
Taattua Mizon laatua! 



Neogen Code9 Oxygen AHA Bubble Peeling Mask 

Syväpuhdistaa kasvot poreilevien kuplien avulla. Naamiossa oleva AHA-happo puhdistaa kuollutta ihosolukkoa ja ihohuokoset talista ja liasta. 

Kun naamio oli kasvoilla, saattoi kuplien muodostumisen oikeasti tuntea iholla, hieman kutittava olo. Jos sulla on toooosi herkkä iho, tarkoitan nyt siis tunnon puolelta, saattaa tämä olla hieman liikaa. Koska kuplimisen tosiaan tunsi. Naamio siis kuplii molemmilta puolilta.

Tuntui myös ihan kuin kaikki lika ja epäpuhtaudet nousi pois ihosta, en tiedä saattoiko tämä tunne johtua juuri tuosta kuplivasta tunteesta. Iho oli maskin jälkeen pehmeä, raikas ja puhdas. 

Pitkä aikaisempaa testausta en tehnyt, koska käytössäni oli vain yksi maski.

Käyttö: Pese kasvot normaaliin tapaan, aseta kangasnaamio kasvoille ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Poista naamio ja huuhtele kasvot lämpimällä vedellä.


Naamio ollut 1 minuutin kasvoilla.

Naamio ollut 5 minuuttia kasvoilla.


Naamio ollut 10 minuuttia kasvoilla.


Mizon Original Skin Energy Collagen 100

Ultimaattinen voittajasuosikki seerumeista löydetty!!

 

 Ollut jokapäivä käytössä iltaisin, ja oi pojat eron kyllä huomaa!! Iho ei enää kiristä, iho on kuulaampi, kimmoisampi sekä pehmeämpi. 

Seerumi sisältää 90% merikollageeniä, joka auttaa kiinteyttämään, kosteuttamaan ja täyteläistämään kasvojen ihoa. Tehoaineina tässä seerumissa on hyaluronihappo sekä niasiiniamidi (B3-vitamiini). Seerumi ei sisällä mitään tuoksuja, alkoholia eikä keinotekoisia parabeenejä tai väriaineita.

Tästä seerumista tuli kokeilun jälkeen niin ehdoton suosikki, etten enää pois vaihda! 
Tiesitkö että seerumeita voi käyttää samalla kertaa useampia? Itse käytän nyt tämän seerumin lisäksi couperosa iholle tarkoitettua seerumia samaanaikaan poskille.
 
Seerumeilla ei myöskään todellakaan tarvitse kastella kasvoja, vaan muutama tippa riittää.  Lisää heti kasvoveden jälkeen muutama pisara seerumia kasvoille, jonka jälkeen emulsiovoide ja / tai kasvovoide. Kasvovoiteella "lukitset" seerumin iholle. 
Tämä seerumi on Mizonin yksi bestseller-tuotteista, enkä ihmettele yhtään miksi!
IM IN LOVE! 



 

★★★★★ 

Ihanaa ja aurinkoista kevään alkua!!

❤: Hanna
 


P.s Taaas tämä blogger temppuilee ja teksti ei ole yhteneväinen ollenkaan.. En tiedä miten tämä muokkaa osan tekstista ihan erilaiseksi ja erilaisilla riviväleillä!! 
Olen pahoillani, koska ulkoasu ei ole niin yhtenäinen ja siksi jopa tylsä lukea.
Olenkin harkinnut blogi alustan vaihtoa. Onko sulla suositella jotain muuta hyvää blogi alustaa??  







Kommentit

Suositut tekstit