Mystery of maanantai

Maanantai. Moni masentuu pelkästä sanasta, toisille se on aina uusi alku. Useimmat dieetitkin alkaa aina maanantaisin :D Toisaalla taas facebook täyttyy "oletko valmis, maanantai tulee" memeistä. 

Mulle maanantai on ollut aina joko tai. Joko sitä vihaa koska se kurjimus päätti viikonlopun vapaat sekä rentoilun ja aloitti aivan liian aikaiset aamuherätykset sekä arkirutiinit. Toisaalta taas se on loistava aloitus. Uusi viikko, uudet kujeet.



Oon tullut siihen tulokseen, että viikonloppu itsessään vaikuttaa siihen miten suhtautuu aina seuraavaan maanantaihin. Jos bilettänyt ja riekkunut viihteellä, nukkunut aivan liian vähän ja syönyt pelkästään roskaa, maanantai aamu tuntuu todellakin tuomipäivältä klo 6 herätyksineen ja järjettömine silmäpusseineen. Mutta muuten esim nyt tänään, mulle maanantai on kiva päivä. Oli kiva ja rauhallinen viikonloppu.







 Oli tosi rauhallinen viikonloppu, sisältäen hyvää ruokaa, kunnon yöunia, koiran kanssa lenkkeilyä sekä miehen kanssa yhteistä aikaa. Viikonlopun kruunasi sunnuntaina miehen järjestämä ylläri aamupala/brunssi. Niin ja perjantaina vietettiin parisuhdeaikaa kokoomalla ikean pöytä, että pikkurouvanen saisi uuden työ-/meikkipöydän! :D  

Miten sun viikonloppu meni? Ja mitä mieltä oot mun maanantai-teoriasta? :)

Nyt siis hyvillä mielin ja energioin hyökkää hän uuteen viikkoon. Ja oikein ihanaa maanantaita just sulle!
Mutta ensin, pannullinen kahvia! 

- Hanna

Kommentit

Suositut tekstit