ELOKUUN kauneussuosikit

Tänään blogissa alkaa uusi sarja. Kuukauden kauneussuosikit. Joka kuukausi postaan siis sen kuukauden 5 suosikkiani. Easy. :)


Elokuun suosikit ovat:
- Nike woman Eau de Toilette Deodorant
- Nivea daily essentials Day Cream Moisturizing
- Aco Body Lotion Orchid seduction limited edition
- Essense Xxl Volume on! plumping lipgloss
The Konjac Sponge Company™ Konjac sponge french green clay sekaiholle



Nike woman Eau de Toilette Deodorant

Ostin tän kun oltiin reissussa ja multa loppui dödö. Halusin kokeilla sprayttavaa deodoranttia taas vaihteeksi. Ja tämän valitsin lähinnä kivan purkin ja tuoksun perusteella. Tämä yllätti mut kyllä, täytyy myöntää. Pitää hyvin hienhajut poissa melkein koko päivän, muutamina päivinä olen joutunut hiukan ruiskaisemaan lisää kainaloon tuotetta. Tuoksu on aika voimakas, joten parfuumiä et todennäköisesti enää tarvitse lisäksi. :) Tuotetta ei ole testattu eläimillä. Ainoa iso miinus tässä on se, että tämä sisältää denaturoitua alkoholia. :( Päivittäisessä käytössä tämä kuitenkaan mulla ei ole. Mutta kesällä on toiminut ja kulkee helposti laukussa mukana.  

Nivea daily essentials Day Cream Moisturizing

Tämä on taas päässyt mulla ihan jokapäiväiseen käyttöön, aamuin sekä illoin. Voitin Nivean kilpailussa tuotepaketin, jossa tämä ihanuus oli. Mulla on sekaiho, tosi kuivat posket, mutta todella greasy  t-alue (eli siis nenä ja otsa). Tuntui että silloinen yövoiteeni oli liian "tujua" just tolle t-alueelle. Kokeiltuani tätä en enää vaihda pois. Pitää kuivat alueet kosteuttettuina, eikä rasvoita liikaa nenää eikä otsaa. Tätä en enää vaihda pois! Ja vaikka nimen perusteella kyseessa onkin päivävoide, minä itse käytän tätä myös yövoiteena, enkä voisi olla tyytyväisempi.
Infoa: Tuote sisältä Hydra IQ:tä (Hydra IQ stimuloi ihon omia kosteuskanavia, jotka ovat vastuussa kosteuden kulkemisesta solusta toiseen) + UV filtterin. Lisäksi päivävoide kosteuttaa syvältä ja E-vitamiini suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta. Rasvan kevyt koostumus raikastaa ihoa. 


Aco Body Lotion Orchid seduction limited edition

Hankin tämän apteekista (mainoksen uhrina :D). Mä olen kärsinyt pitkään kuiva ihottumasta ulkoreisissä sekä käsivarsissa. Sekä mulla on syntymälahjana saatu todella kuiva iho. Tykästyin tähän Acon bodylotioniin, siinä on aivan ihana tuoksu (voimakas! Joten tuoksuista tykkäämättömille / tuoksu herkille tää ei todellakaan sovi). Mutta olen jopa vähän yllättynyt kuinka rasva kosteuttaa ihoa, jo yhden käyttökerran jälkeen huomattavissa. Myöskin tuote lupaa imeytyä nopeasti,  ja sen myös tekee. Levitän rasvaa aina illalla juuri ennen nukkumaan menoa, eikä lakanat ole aamulla rasvassa. Ja iho tuntuu todella kosteutetulta ja pehmoiselta koko seuraavan päivän. 
Infoa: Täyteläinen voide, joten myös suht riittoisaa. Voide imeytyy nopeasti (allekirjoitan tämän) ja tekee ihosta silkkisen ja pehmeän. Syväkosteuttaa ihoa 24 tuntia.

Essense Xxl Volume on! plumping lipgloss

Kiva huulikiilto päivittäiseen käyttöön, Tuotteessa lukee plumping, mutta en ole itse moista huomannut käytössä. Jättää ihanan kiillon, hiukan tahmainen. Mutta maksaa pari euroa, joten hinta-laatusuhde on hyvä. 


The Konjac Sponge Company™ Konjac sponge french green clay sekaiholle

Tämä tuote on mullistanut mun elämän! :D Kasvojen ihoni on ollut punertava ja aika pikku-näppyläinen. Mutta konjak sienen käyttöön oton jälkeen, ihoni on huomattavasti parempi. Kasvojeni iho reagoi todella vahvasti esim hormonaalisiin muutoksiin (eli siis kuukautiskiertoon) ja "räjähtää" pari kertaa kuussa. Mutta tämä ongelma on poistunut miltei kokonaan. Näitä sieniä on useita erilaisia, itsellä käytössä siis tuo vihreä savi sekaiholle. Kosmetologin neuvosta valitsen geeli ja savipohjaisia pesuaineita. Jokaisen iho on erilainen ja juuri ne itselle sopivat tuotteet kannattaa valita tarkoin. Lisäksi suosittelen ehdottomasti käymistä kosmetologin vastaanotolla, sieltä saa ammatillisen neuvonnan juuri sinun kasvoillesi sopivista tuotteista. :) Lisäksi et tarvitse välttämättä ollenkaan ihon puhdistusainetta, joten vähemmän kemikaaleja ihollesi. Meikit kannattaa aina pestä ensin niille tarkoitetuilla tuotteilla ja sitten vasta käyttää sientä ihon pesemiseen. :)
Infoa:  Konjac-sieni on 100 % luonnollinen, biohajoava ja vegaaninen. Vihreä savi vetää puoleensa epäpuhtauksia ja pienentää ihohuokosia.  Eläinkokeeton. Syväpuhdistaa ja tasapainoittaa ihohuokosiin kertyneiden epäpuhtaukssien happamuutta. Kasvikuitujen ainutlaatuinen, verkkomainen rakenne auttaa elvyttämään verenkiertoa ja edistää ihosolujen uudistumista. Sienten toimivuus perustuu Konjac-juuren neutraaliin pH-arvoon, jolloin se tasapainottaa ihon omaa happamuutta lähemmäs luonnollista pH-arvoa. Aidot Konjac Sponge -puhdistussienet eivät sisällä kemikaaleja, väriaineita tai lisäaineita sekä ovat Cruelty Free -sertifikoituja. Sieni maksaa alle 15 € ja se kestää noin 3 kk. 



Tässä siis minun elokuun suosikit. Ja muistakaahan että nämä ovat minun omia mielipiteitä tuotteista ja kokemuksia niiden käytöstä! Kaikilla on omanlaisensa ihonsa ja allergiat sekä herkkyydet, joten kaikki ei sovi kaikille ja kaikki eivät pidä samoista asioista. :) Ihanaa jos sait jotain tärppejä tästä! Palataan suosikkien parissa taas kuukauden kuluttua. Siinä välissä tulee kyllä postauksia muista aiheista. 

Ihanaa syyskuuta, muista hemmotella itseäsi! *pus*

❤:

Kommentit

Suositut tekstit