Syksyn Bucket list

Syksyn bucket list

Joka vuosi syksy on herättänyt mussa aina innostuksen, jännityksen ja uuden alun tunteita. Ilmat alkaa viiletä, tuntuu että ulkona on raikkaampi ja helpompi hengittää, pimenevät illat ja kynttilät, alkaa koulut ja loman jälkeen työt sekä harrastukset, alkaa rutiinit. Mä olen ollut aina sellainen rutiinien rakastaja. Teen paljon listoja (liikaakin), joten kun kesän jälkeen alkaa arki ja rutiinit, mulla tulee aina varmempi olo että kaikki on tehty ajallaan.  Monet ei ymmärrä tätä syksyn hehkutusta, miten joku voi "iloita" kesän loppumisesta. 

Ajattelin tänä vuonna ottaa enemmän syksystä irti. Ajattelin jo etukäteen miettiä niitä arjen pieniä iloja ja viikonlopun rentoja tunteja. Miten niistä saisi enemmän irti ja nautittua enemmän. Välillä kaikki aika on sitä suorittamista ja tuntuu ettei sille rentoutumiselle ole muka aikaa enää ollenkaan.  Jos tämän listan avulla saisi nautittua olemisesta ja rentoutumisesta ja tekeminen tuntuisi suorittamisen sijaan ilolta.



Mun syksyn bucket list näyttää tältä:

♥ Lue paljon kirjoja ja käy kirjastossa.
♥ Lisää kasvisruoan määrää ruokavaliossa. Nyt on kotimainen satokausi, vaihtoehtoja on siis enemmän kuin tarpeeksi. Sipsit yms dipattavat voi korvata hienosti porkkanalla, kukkakaalilla tms. 
♥ Vietä pyjama-päivä. Hillu kokopäivä pyjamassa tai onepiecessä. Katso Netflix maratooneja, herkuttele, nauti.
♥ Polta paljon kynttilöitä sisällä ja ulkona. 
♥ Harrasta kulttuuria, käy näyttelyssä / teatterissa / elokuvissa. 
♥ Ala seurata jotakin sarjaa aktiivisesti viikottain telkkarista. Sitku vain elämää loppuu ja Oitnb:n 5-tuottari on katottu loppuun netflixistä.




♥ Käy sienestämässä ja marjassa. 
♥ Nauti ulkoilusta. Vaihtele koiran kanssa lenkkireittejä, nauti ja tutki uusia maisemia. 
♥ Juo paljon teetä. Varsinkin iltaisin korvaa kahvi teellä. Ja erityisesti nyt kun sulla on uusi hieno irtoteen haudutin! :D
Pakkaa koko poppoo autoon ja ♥ käykää retkellä paikallisilla laavuilla. Patikoikaa ja syökää eväitä ulkona, grillatkaa makkaraa tulella. 
♥ Ole onnellinen. 





♥ Kasvonaamiot ja kuorinnat kasvoille säännöllisesti ja rasvat! 
♥ Hanki sellainen vartalorasva tai -voi, joka tuoksuu mielettömän ihanalta. 
♥ Vietä tyttöjen ilta. Kylmää skumppaa, sauna, ihon hoitoa, meikkausta, kikattelua, hiusten laittoa, musiikkia, tanssia, puhetta, naurua, haleja ja ihan liian myöhään valvomista. 


♥ Nauti elämästä.
♥ Muista, että joka päivä ei tarvitse siivota / pyykätä. Ne säilyy hyvin huomiseen. 
♥ Käy akupunktiossa.
♥ Käy joogassa.
♥ Siivoa Spotify listat.
♥ Pidä villasukkia niin paljon kuin pystyt.
♥ Älä pidä koulujuttuja pakollisina velvoitteina. Vaan uuden oppimisena ja hyötynä tulevaisuuteen.
♥ ÄLÄ STRESSAA PÄÄSYKOKEITA! Hahahhaa!! Tää on kyllä mahdoton mulle! :D



Siinäpä sitä taas kerrakseen. Hauskaa katsoa talvella, että kuinka paljon tuli noudatettua omia ohjeita ja tehtyä asioita listalta. :)
Millaiselta sun lista näyttää? Vai ootko ollenkaan bucket list-tyyppiä?

Ihanaa syksyn alkua! 



❤:

Kommentit

Suositut tekstit