BeautyKo

Korealainen kosmetiikka

Oletko jo törmännyt Korealaiseen kosmetiikkaan??
Oletko vain kuullut siitä vai kokeillut itse?

Sain yhteistyössä Beautykon kanssa testiin heiltä muutamia korealaisia kosmetiikka tuotteita.
Joista yksi nousi sellaiseksi suosikiksi että siitä en enää oikeasti luovu! 
Korealainen kosmetiikka on itseasiassa todella laadukasta ja tehokasta sekä älyttömän edullista!

Mutta nyt itse tuotteisiin ja testituloksiin!

Eyenlip - sheet maskit
(nimeä klikkaamalla saat lisätietoa)

Sheet mask eli kangasnaamio. Kangasnaamio on vähän kuin seerumin ja naamion yhdistelmä. Kangasnaamio "ui" seerumissa, ja kun se laitetaan kasvoille seerumi imeytyy kasvoihin ja kangasnaamio estää sen haihtumisen pois ennen kuin kaikki seerumi on ehtinyt imeytyä.


Tässä pakkauksessa oli 7 erilaista naamiota.

- Aloe Vera
Syväkosteuttaa, rauhoittaa ja ravitsee ihoa, varsinkin herkkää ihoa. Aloe vera on luonnonmukainen ainesosa, joka sopii erityisen hyvin herkän ja kuivan ihon hoitoon. Aloe veraa sisältävä naamio on aivan huippu tuote kesällä auringon oton jälkeen.

- Charcoal
 Hiiltä sisältävä naamio pienentää ihohuokosia ja vähentää ihoärsytystä. Ravitsee ihoa vitamiineilla (sisältää mm. porkkanaa ja mustikkaa). Kosteuttaa myös ihoa tehokkaasti.
Tämä naamio toimii myös detoxina, sillä se vähentää iholta epäpuhtauksia ja vähentää talin eritystä sekä vähentää ihoärsytystä. Siksi tämä sopiikin erityisesti rasvaiselle / epäpuhtaalle iholle.

- Collagen
Kollageenia sisältävä naamio on ihon teho-kosteuttaja. Kollageeni auttaa lisäksi myös ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta ja näin ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

- Green Tea
Vihreää teetä sisältävä naamio virkistää ja kirkastaa ihoa sekä rauhoittaa ihoärsytystä. Se myös monien hyötyjensä lisäksi vähentää rasvoittuvan ihon kiiltoa. VIhreä tee sisältää jopa 20 kertaa enemmän antioksidantteja kuin C-vitamiini.

- Hyaluronic Acid
Hyaluronihappoa sisältävä naamio, joka auttaa ihoa ysymään nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjen muodostumista. 

- Salmon Oil 
Lohiöljyä sisältävä naamio joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa sekä vähentää ihoärsytystä. Naamio sisältää myös D-vitamiinia sekä A- ja E-vitamiinia ja rasvahappoja.


- Snail

Etanaseerumia sisältävä naamio joka uudistaa ja korjaa ihon vaurioita. Hoitaa juonteita, epäpuhtauksia ja kuivaa ihoa. Lisäksi se tuhoaa bakteereja ja rauhoittaa tulehduksia.
Auttaa todella useisiin iho-ongelmiin.




Kangasnaamion käyttö:
Kangasnaamiota käytetään kasvoveden laiton jälkeen. Naamio astetellaan kasvoille ja odotellaan noin 20 minuuttia (tai kunnes kangas on kuiva). Naamion poistamisen jälkeen taputellaan kevyesti ylimääriäinen seerumi kasvoille. Tässä vaiheessa on tärkeää laittaa kasvorasva/-voide, koska se "lukitsee" seerumin alleen eikä päästä sitä haihtumaan pois.
Kangasnaamioita ei ole tarkoitus käyttää päivättäin, vaan 1-2 kertaa viikossa tehostamaan ihonhoitoa.



Tuomio: ⭐⭐⭐⭐⭐ 6 / 5!!
Aivan super ihania!! Kangas ei ole liian paksu, eikä liian ohut. Pysyy hyvin kasvoilla eikä lähde valumaan. Seerumia/essenceä on niin paljon pussissa että siitä riitää hyvin seerumia myös seuraavalle päivälle. Ylijääneen seerumin pussista voi käyttää myös esim käsivarsiin tai jalkoihin.
Tästä ehdottomasti plussaa! Seerumin määrässä ei todellaakaan ole säästelty.
Mulla pääsi vakituiseen käyttöön charcoal, green tea ja snail maskit. Käytän niitä 2x viikossa.
Kotoa löytyy myös noita muita maskeja, joita käytän tilanteen mukaan, esim kollageeniä ja hyaluronhappoa silloin kun iho on erityisen kuiva. 
7 sheet maskia maksaa 10,49€, joten yhdelle maskille jää hintaa noin 1,50€.


EYENLIP Snail Soothing Gel
 (nimeä klikkaamalla saat lisätietoa)


Etanaseerumia sisältävä kosteuttava geeli.
Tämä kosteusvoide, tai pitäisikö sanoa kosteusgeeli, sopii loistavasti hoitamaan kuivaa ihoa tai korjaamaan epäpuhtauksien aiheuttamia jälkiä. Hoitaa ihoa tehokkaasti monella eri tavalla.
Geeli sisältää myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa lisää.
Tuotetta voi siis käyttää monipuolisesti. Joko vartalon kosteuttamiseen tai esimerkiksi kosteuttavana naamiona kasvoille.
Geeli ei sisällä parabeenejä eikä mineraaliöljyjä.
Eyenlipin mitään tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Tuomio: ⭐⭐⭐⭐ 4 / 5.
Itse olen testannut tätä pelkästään vartalolle, ja täytyy sanoa että olen tykännyt! Geeli levittyy todella helposti, eikä jätä "limaista" pintaa. Imeytyy nopsaan. 
Reisissä olen huomannut selkeää muutosta, mutta käsivarsissa vain hieman. Jatkan ehdottomasti käyttöä! 

Iso 300 ml purkki maksaa 7,90€

EYENLIP Snail All In One Repair Cream

 (nimeä klikkaamalla saat lisätietoa)


Etanaseerumi on siis tunnettu siitä että sillä on kyku uudistaa ja korjata ihoa ja sen vaurioita. Tämä kosteutusvoide sopiikin erinomaisesti hoitamaan kasvoilta juonteita ja kuivaa ihoa.
Kosteutusvoide ravitsee ja hoitaa ihoa todella intensiivisesti.
Voiteessa on myös B3-vitaamiinia (niasiiniamidia), joka kirkastaa ihoa. Siinä on myös 8 erilaista kasviuutetta, jotka ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
Kosteusvoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti ongelma-iholle sekä ikääntyvälle iholle.

Tuomio: ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 / 5.
Aivan loistava tuote talvi-iholle. Mulla on seka-iho, jossa rasvoittuva t-alue, joten päivittäinen käyttö oli hieman liikaa, parin kolmen päivän välein käyttö oli todella hyvä. Käytän tätä myös silmänympärys iholle. Iho on käytön jälkeen todella pehmeä ja kuulas. Voide on melko paksua, mutta levittyy täysin vaivatta ja helposti koko kasvoille. Voide on myös riittoisaa, pieni määrä riittää hyvin koko kasvojen ja kaulan alueelle. 
Jää talvisin ainakin vakituiseen käyttöön!!

Käyttö: Käytä ihonhoidon viimeisenä vaiheena. Levitä tuotetta sopiva määrä kasvoille ja anna imeytyä.

Yksi 30 ml tuubi maksaa 12,49€, tuote on riittoisa, eikä sitä tarvitse käyttää päivittäin.

 

EYENLIP Salmon Oil Intensive Cream 

(nimeä klikkaamalla saat lisätietoa)


Kosteusvoide joka sisltää lohiöljyä. Lohiöljy on todella tehokkaasti kosteuttava ja ihoa hoitava tuote.
Lohiöljy itsessään sisältää A- ja E- vitamiinia sekä voiteessa on myös rasvahappoja ja D-vitamiinia.
Tämä voide tasoittaa ihon pigmenttimuutoksia, kirkastaa ihoa ja sisältämiensä peptidien (8 erillaista peptidiä) ansiosta myös silottaa ihoa sekä auttaa vähentämään ryppyjä.
Sopii myös kuivan ihon kosteutukseen!

Tuomio: ⭐⭐⭐ 3,5 / 5. 
Tämä taisi olla liian tuhtia mun sekaiholle, mutta aivan omiaan varmasti kuivalle iholle. 
Tuote on riittoisaa ja pieni määrä voidetta riittää koko kasvoille. Pintakuivalle sekaiholle käyttäisin vain paikallisesti, en koko kasvoille. Varsinkin jos on rasvoittuvainen iho (esim rasvoittuva t-alue).


Käyttö: Käytä ihonhoidon viimeisenä vaiheena. Levitä tuotetta sopiva määrä kasvoille ja anna imeytyä.

Yksi 30 ml tuubi maksaa 19,90€, tuote on riittoisa eikä sitä tarvitse käyttää joka päivä! 
Sananen Beautyko:sta,  Beautyko on yhden naisen pieni kosmetiikkaputiikki. Se on perustettu 2017 joulukuussa, palavasta intohimosta kosmetiikkaan ja erityisesti korealaiseen kosmetiikkaan. Mutta nyt se on jo laajentunut kolmeen eri maahan. Lisäksi Beautyko on Eyenlipin ainut maahantuoja koko euroopassa.

Koska korealainen kosmetiikka on saanut aivan valtavasti kysyntää täällä Suomessa, sitä saa jo ihan Prismoista tms. Mutta, isommilta yrityksiltä on unohtunut yksi tärkeä seikka, sen edullisuus. Beautyko haluaa tarjota asiakkailleen aidosti edullista korealaista kosmetiikkaa.
Beautyko tarjoaa myös aina laadukkaimmat ja parhaimmat ihonhoitotuotteet ja tosiaan AINA ja OIKEASTI edullisesti.

Todella paljon lisää Beutykosta, tuotteista ja erityisesti siitä, että mitä on korealainen kosmetiikka ja korealainen ihonhoito löydät TÄÄLTÄ!




Itse olen huomannut että Beautyko:sta löytää todella laadukkaat ihonhoitotuotteet, selkeästi esiteltyinä. Ja todellakin edullisesti!!
Juurikin esimerkiksi nuo Eyenlipin kangasnaamiot, äärettömän laadukkaasta tuotteesta maksat sen noin 1,50€ kappaleelta. Se että haluat hoitaa ihoasi laadukkailla ja todella tehokkailla tuotteilla, ei tarvitse maksaa miljoonia.
Tilatut tuotteet tulee nopsaan, ja mikä minusta on parasta palvelu on tosi henkilökohtaista! Kysyä / toivoa saa mitä tahansa ja yleensä aina löytyy molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu.

Myös itse yrittäjä on aktiivinen somessa, jakaa vinkkejä tms sekä kertoo korealaisesta ihonhoidosta laajasti! Lisäksi yrittäjä puhuu aiheista, "voiko edullinen kosmetiikka olla hyvää ja laadukasta" sekä selittää selkeästi erilaisista ainesosista joita tuotteissa on. Jos ihonhoito siis kiinnostaa niin seuraa Beautykoa instagramissa TÄÄLTÄ.

★★★★★

❤: Hanna
 

Kommentit

  1. Kokeilin joskus noita kasvonaamioita ja toi Green tea oli erityisesti tosi hyvä! Kangasnaamiot muutenkin on suuria lemppareita :)

    http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit