Lokakuun kauneussuosikit

❤ Lokakuun kauneussuosikit ❤





Kuu vaihtui, joten on aika taas kuukauden kauneussuosikkien. Tällä kertaa meikkejä ei "mahtunut" mukaan, vaan kasvojen ja hiustenhoito tuotteita. Silvuplee vaan. 

LOKAKUUN KAUNEUSSUOSIKIT:

  • Colose kasvovesi - Tonique astringent sans alcool
  • Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir hiusöljy
  • Fudge Clean Blonde Conditioner
  • L'oreal Paris Pure Clay Purifying Cleansing Gel
  • L'oreal Paris Pure Clay Purify Mask


Colose kasvovesi - Tonique astringent sans alcool

Ensimmäisen "kosketuksen" tähän tuotteeseen sain itseasiassa äidiltäni, jolta sain tämän kokeiluun noin vuosi sitten. Sen jälkeen tämä on ollut mulla jatkuvassa käytössä. Käytän tätä kasvojen pesun jälkeen aamuin illoin. Tuote ei sisällä alkoholia joka on ehdoton plussa!Tuotteessa on eteeristä ruusuöljyä joka antaa todella miedon ja  hentoisen tuoksun. Kuitenkin kun kasvoveden ollessa vielä kasvoilla kostea pitää levittää jo kosteusvoide jotta se tekee mitä lupaa ja imeytyy kunnolla. Niin elikkä yritin sanoa, että kasvoveden ominaistuoksu ei jää leijailemaan. Tuote lunastaa ainakin minun kohdalla lupauksensa, se supistaa ihohuokoset ja ihosta tulee pehmeämpi ja kiinteämpi. Tuote lupaa parantaa muiden hoitotuotteiden (ymmärtääkseni kosteusvoiteiden ja seerumien) imeytyvyyttä ja tehoa. Tämän olen huomannut itsekkin. Mulla oli iltaisin käytössä aika stydi-erikoiskasvovoide, josta tuli tämän kasvoveden jälkeen aivan liian stydi ja rasvainen käyttää. Kuten aiemmissä postauksissa todettu, mulla on sekaiho ja aamuin sekä illoin riittää pesun älkeen Nivean päivävoide (myös niille kuiville poskille).
INFOA: Alkoholiton ja kevyt kasvovesi, sopii kaikille ihotyypeille aamuin illoin. Tasapainottaa ihon pH:n puhdistuksen jälkeen. Kasvovedessä allatoiinia joka rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa ja kasviöljyjä jotka suojaavat ihon omaa suojavaippaa. Kasvovedessä on eteeristä ruusuöljyä. Sopii kaikille ihotyypeille 



Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir hiusöljy

Mulla on todella ohut ja hentoinen hius ja vaalennusten myötä vielä pask.. heikommassa kunnossa kuin ennen. Varsinkin latvat (ne on kuin kauhuelokuvasta! 🙈) Facebookissa yhdessä kauneusryhmässä suositeltiin tätä tuotetta monen käyttäjän voimin, joten ajattelin sijoittaa sen reilun 5€ ja kokeilla tätä. Enkä todellakaan pettynyt! Käytän kerran tai kaksi päivässä latvoihin ja hiukseni ovat paremmassa kunnossa. Olen tätä käyttänyt jo noin 3 viikkoa, ja kuten pullosta näkee tuote on riittoisaa! Hinta-laatu suhteeltaan siis aivan loistava! Aiemmin esim BP:n hiusöljy jätti hiukset usein rasvaisen näköisiksi, tämä ei sitä tee. Kun tuote imeytyy ja kuivuu hiuksista tulee kiiltävät ja ravitun näköiset, minkäänlaista rasvaisuutta tai öljyisyyttä niihin ei jää. Ehkä ainut miinus puoli on se, että mun tarvii lisätä tätä päivän mitaan latvoihin ja pituuksiin että hiukset näyttävät hyviltä iltaan asti. Mutta en ole kokenut sitä millään tavalla kuitenkaan rasittavaksi tai onglemaksi. Tämä muuten sopii ihan kaikille hiustyypeille. Plussia tässä on vielä se että tuote on tosi monikäyttöinen, kts info alla. :)
INFOA: Voi käyttää päivittäin ja monipuolisesti:
- Ennen hiusten pesua. Intentiiviseen hiustenhoitoon, levitä reilu määrä tuotetta kaikkialle hiuksiin.
- Hiustenpesun jälkeen. Ravitsemaan hiuksia, levitä pieni määrä hiusten latvoihin  pituuksiin.
- Kuivaan hiukseen antamaan kiiltoa. Levitä pieni määrä öljyä niihin hiusten osiin joita haluat korostaa ja joihin haluat erityistä kiiltoa. Käytä siis pituuksiin ja latvoihin. 




Fudge Clean Blonde Conditioner

Olen taistellut AINA hiusten keltaisuutta vastaan. Mulla puskee joku ihme punaisuus läpi hiuksista todella herkästi. Ongelma on ollut ISO nyt kun on ylläpitänyt vaaleita hiuksia. Sitten tuli Fudge. Emmin ostaa tätä, koska hinta. Mutta nyt kun otin kokeiluun tämän, tiedän etten tule vaihtamaan tästä pois. Hiukset oikeasti ovat kylmän viileän vaaleat. Ja pysyvät sellaisena! ❤❤❤❤❤
Eli tuote lupaa neutralisoida keltaiset sävyt hiuksista ja sen se todellakin tekee!!
Käytän tätä joka hiustenpesun yhteydessä ja kerran pari viikossa käytän tämän kanssa saman sarjan voilet toning shampoota joka on vieläkin tehokkaampaa kuin tämä hoitoaine. 
INFOA: Tuote on suunniteltu erityisesti vaaleille, puhditusta ja virkistystä kaipaaville hiuksille. Neutralisoi ja poistaa vaaleiden hiusten keltaisuutta ja sameutta.



L'oreal Paris Pure Clay Purifying Cleansing Gel

Niinkuin todettua, mulla on sekaiho ja t-alue rasvoittuu tosi herkästi. Lisäksi mun naama reagoi kk-kiertoon tosi vahvasti ja aina viikon verran naama on kuin siihen olis kaadettu öljyä (no joo, ehkä nyt hieman liioittelin, mut you get the point! 😆😁). Aina silloin kun on tälläinen kausi menossa käytän tätä L'orealin puhdistusainetta (yhdessä konjac-sienen kanssa). Tuote vaahtoutuu hieman pestessä iholla, joka on minusta kiva. En tiedä, mutta mulle tulee pestympi olo kun tuote on vaahdonnut, vaikkei sillä ole mitään valtakunnan merkitystä sen tehon kanssa! :D Tuote lupaa mattaista pintaa iholle, mutta itse en ole tätä huomannut. Pitkässä juoksussa kyllä varmaankin. Ja varsinkin jos käyttää tätä yhdessä tuon maskin kanssa. Mulla tuote toimii hyvin rasvaisina kausina, selkeästi kuivattaa ihoa oikeista paikoista eikä kuivemmat alueet eivät kuivu. Tuote syväpuhdistaa ihoa ja olenkin huomannut että ihoni on puhtaampi, kuulaampi ja sileämpi kuin ennen. Olen ollut tosi tyytyväinen tuoteeseen. 
INFOA: Tässä tuoteessa on sekoituksena kolmea erilaista savea: kaoliinia, montmorilloniittia ja rhassoulia. Lisäksi tässä on myös eukalyptysta joka puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. 




L'oreal Paris Pure Clay Purify Mask

Kun huomasin olevani erityisen tyytyväinen tuohon lorealin savi puhdistusgeeliin, hankin myös tämän tuoteen. Eli periaatteessa samaa tavaraa, mutta kasvonaamiona. On tehostanut huomattavasti puhdistusgeelin vaikutusta. Naamiota käytetään 2-3 kertaa viikossa ja se on kasvoilla aina about 10-15 min. Kuivuu tosi nopeasti kasvoille. Peseytyy helposti haalealla vedellä pois. Voidemainen koostumus, levittyy tasaisesti ja helposti kasvoille. Naamio poistaa kaiken ylimääräisen talin iholta. Iho tuntuu  puhtaalta ja mattapintaiselta käytön jälkeen. Suosittelen tätä jatkuvaan käyttöön, en usko että tekee mitää lupaa jos käyttää vain kerran kuussa. Näitä tuotteita on kolmea erilaista, itse valitsin tämän koska tässä on eukalyptusta ja poistaa rasvaa eli talia kasvoilta. Sekä siksi että on sama kuin puhdistusgeelini.
INFOA: Tuotteessa on sekoituksena kolmea erilaista savea: kaoliinia, montmorilloniittia ja rhassoulia. Lisäksi tässä on myös eukalyptysta joka puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. 
Puhdistaa ihoa ja poistaa ylimääräisen talin kasvoilta. EI ole luonnonkosmetiikkaa eikä sisällä aurinkosuojaa. Hajustettu. 


Kas siinä kuukauden viisi suosikkiani. Ja muistuttaisin vielä että nämä ovat täysin mun omia mielipiteitäni ja käyttökokemuksia tuotteista. Käyttökokemuksen perustuvat tuotteiden toimivuuteen minun ihollani, hiuksillani. Minulla on siis rasvoittuvaan taipuva sekaiho ja kärsin todella punaisesta naamasta. Couperosaa mulla ei ole. Kosmetologini on suositellut juuri mun iholle käytettäväksi geelimäisiä puhdistustuotteita. Kannattaakin käydä itse kosmetologilla kasvohoidossa, jotta saat just sulle ja sun iholle sopivat tuotteet tietoon, jos et oo jo käynyt. 💛💛💛

Ihanaa lokakuuta ja syksyn alkua just sulle!! 💋💙

❤:





Kommentit

Suositut tekstit