My day - photo diary

Mun päiväni kuvina 27.8 - 17 ❤

Huomenta. Vapaa päivä, joten herätyskello ei todellakaan ole soimassa. Se on muuten yksi maailman hienoimmista tunteista mennä illalla nukkamaan, tietäen ettei kello soi aamulla. 





Ennen muuten ei saa nousta, ennen kuin koira on päässyt "herättämään", ja tää meidän yksilö rakastaa aamuja ja heräämisiä. Voi sitä pikkukoiran ilon ja riemun määrää kun nähdään taas yön jälkeen. :D 
Aamupesut ja jutut mulla on aina samat. Arkena vain hitaat aamut ei päde. Mennään ja lujaa koska olen todennäköisesti torkuttanut taas liikaa.. Mutta muuten, aamut alkaa aina kasvojen puhdistuksella, hampaiden pesulla ja lenkillä. 


Meidän koira on varmaan maailman aamu-unisin koira! Sitä ei saa ylös millään ennen klo 11! :D 




Tänään aamu(päivä)lenkillä mukana oli myös ihana ystäväni Tiina ja suloinen Roosa. Metsälenkit on aina ihania, koirat saa olla vapaana ja tänään sai juoruta ystävän kanssa rauhassa. Naisethan kuolee, jos ne ei saa välillä juoruta! :D
Lenkin jälkeen KAHVIA!!! Joka päivä pakko saada yksi (HAHAHAAHA!! YKSI?!!? Ok, muutama ainakin) kuppi kahvia. Mä en kyllä oo sellanen kahvi-hiiri että pysyn olemaan ilmankin, muttakun se on vaan niin hyvää. Ja maidon kanssa! Ja ILMAN sokeria! Nam!


Mitä olisi sunnuntai ilman pieniä päikkäreitä?! Tänään ei uni tullut, mutta makoilin ja selasin kännykällä uutiset ja kaikki somet (facebook, snäppi ja instagram). Ja saatoin ehkä hiukan pelata candy crush sagaakin... :D 


Tehtiin tuon ukon kanssa yhdessä sunnuntai dinnerii. Niinkin eksoottista ruokaa kuin lihapullia ja perunoita kera salaatin. Helppoa, simppeliä ja niin perhanan hyvää! njam! 
Ruoka ähkyn päälle oli hyvä käpertyä sohvan nurkkaan ja.... netflix. Oon koukussa Oitnb:iin. (Orange is the new black) Sain katsottua 4. tuotantokauden viimeisen jakson ja pillitettyä pari kyyneltä. Ja myönnetään, en voinut olla katsomatta ekaa jaksoa uudesta tuotantokaudesta. 

Tää sunnuntai on ihan niinkuin muutkin oikeastaan. Rennosti yhdessä oloa, liikkumista, nauttimista, rentoutumista. Mitään ei ole pakko tehdä. Piti pestä pyykkiä, mutta sit en jaksanut. Ne kerkee kyllä huomennakin. Tänään vaan ollaan. 


Loppu ehtoon suunnitelmina olisi lempi kirjaa, iltalenkki koiran kanssa, itsetehdyt popcornit ja elokuvaa. Ei paskempi plääni, vaikka itse sanonkin. :)


Ihanaa sunnuntaita!

❤:

Kommentit

Suositut tekstit