Kauneuden kuolemansynnit

Tämä on myös vanhasta blogista tuotu postaus, 


Ihanaa perjantaita ihmiset! Tämä viikko on ollut hieman kiireisempi, koska mulla alkaa harjoittelu maanataina, on pitänyt järjestellä ja suunnitella, kopioida ja kirjoittaa. Alkavan viikonlopun kunniaksi ajattelin julkaista ensimmäisen kauneus-blogikirjoituksen. Koska niitäkin olen luvannut postailla :)
Kauneuden kuolemansynnit, olkaa hyvät. :)


Ylpeys - Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
Ripsiväri. Jos pitää valita vain yksi. Ilman ripsiväriä tuntee itsensä jotenkin alastomaksi. Vaikka olisi täys "sotamaalaus", mutta ripsiväri puuttuu tuntuu ettei olisi muka meikkiä ollenkaan. Ja toisinpäin. Jos saa valita kaksi niin ehdottomasti ripsiväri ja huulipuna.


Kateus - Mitä ulkoista piirrettä, jota et itse omaa, kadehdit kaikkein eniten?  
Sinisiä silmiä ja pitkiä hiuksia. Mulla on vihreät silmät joissa reunalla ruskeaa, joten näytän ihan ruskeasilmäiseltä.  Mutta ehkä sittenkin eniten kadehdin tasaista ja kuulasta ihoa. Mun iho kärsii punaisuudesta ja pikkuisista näppylöistä aina välillä. 


Viha - Mitä kauneustuotetta vihaat?    
Huonoja välineitä, kuten huonoa meikkivoiteen levittäjää, siveltimiä. Jessus, joskus kakarana levitin meikkivoiteen sormilla kasvoille! :D Mutta huonot ja vanhentuneet välineet näkyy heti meikissä. Ei väliä vaikka olisi kuinka kalliit ja laadukkaat meikit, mutta jos ne levittää kasvoille väärillä välineillä, ei meikin lopputulos ole kovinkaan kaunis tai laadukas. 


Laiskuus - Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?  
Nuorempa aivain liian usein meikin pois pesemisen JOKA ILTA. Ai kamalaa!! Nykyään pesen kasvot joka aamu ja ilta, vaikkei sinä päivänä olisi ollut yhtään meikkiä. Juhlimisen jälkeenkin pesen meikit aina pois. Liian väsyneenä "oikaisen" joskus käyttämällä vain misellar vettä tai meikinpoisto-liinoja. 
Nykyään varmaan jätän laiskuuden takia arkimeikistä pois luomivärin. 
Ja käytän kuivashampoota. Liikaa. :D



Ahneus - Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?  
Hmm.. kalleimpia ovat varmaankin Kylie Cosmeticsin LipKitit ja halvin Essencen huulikiilto. 


Ylensyönti - Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta? Jos on, niin mitä?  
On. Jeffree Star Velour Liquid Lipstickejä . I love them! <3 Muutenkin mulla on Jeffree Starsin skin frost ja huulenkuorinta. Vasta. Lisää tulee. :D




Himo - Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit? 
Vain yhden!?!?  Not in million years! Kyllä ostaisin Sigman sivellinsetin ehdottomasti. Glo mineralsin contour paletin, muutamia luomiväri paletteja (ABH, Kylie esim), Jeffree Starsilta kymmeniä sävyä punia ja skin forsteja muutama.. jne jne.. Varasin matkan Tukholmaan ja tuhlaisin Sephoraan OMAISUUDEN!!! 

Kauneustuotteet... ah, nuo naisten talouden perikatoon syöksevät ihanuudet. <3 :)
Millaiset meikkaus-rutiinit sulla on? Mistä tuotteesta sä unelmoit nyt? 

Ihanaa perjantaita ja oikein suloista viikonloppua!
❤:   


Kommentit

Suositut tekstit